Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, July 29, 2011

rindu..

Salam my dear frenss...

anda semue sihat? lama nye tak jenguk blog ni.. bukan xde idea nk cite.. tapi mase pula tak cukup.. setiap hari mesti je mase padat, celik mata pukul 5.30pagi tutup mata pukul 12mlm... cuti plak sehari je... tu pon x dapat rehar secukupnye....
sangatlah penat.....
tapi for information anda semua.. minggu ni nisah off dari ari jumaat sampai la ari isnin.. huh lega rasenye.. memandangkan cuti x approve so plan nak balik perak kena la kami cancelkan.. makanya tunggu laaa raya nanti ye kami bercuti panjang lagi....

so kesempatan yg ade ari ni nisah akan kongsikan sedikit cerita yg boleh nisah kongsikan bersama anda

selamat membaca...

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email