Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Tuesday, May 6, 2014

pestime uhuk uhuk

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
اَهْلاً وَسَهْلاً
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...

Wahh tetiba rase bebunga dalam jiwa puan zaujah ini ari.. mana tak. Pestime menaip entri guna henpon. Huh selama ni guna keyboard komputer je san selama ni duk dengar org ckp je.. skang pn zaujah sendiri yang mengetes.. ahakssss.. sesungguhnya mmg xde kepuasan yang maksima. Sebab. Kecik benor skrin nya.. mengeja pon asyik typo je...

Walaupon hakikatnya.. orang dah lama menggunakannya. Nampak benor pn zaujah ketinggalan zaman ye dok..

Ok. Menaip sudah. Skang nak try masukkan gambor plak. Ok ke idokkk???

Testing testing 123



Alhamdulillah.. berjaya berjaya... kBai


(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> 
"Nobody can change you untill you did..."






"Jazakallahu Khaira"
جَزَاكَ اللهُ خَيْر


7 comments:

  1. Salam Nisah...wah lamanya Niesa tak ber N3... hihi..
    dah boleh update guna HP, kira OK lah tu...:)

    ReplyDelete
  2. assalam Nisah..acik masih belum berjaya..nak masukkan gambar je pun tak lepas

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... berkat usaha dah berjaya pun.
    Kalau kakak kan Nisah.. masuk gambar aje guna handset tapi bila nak type tetap nak cari keyboard juga. Macam tak puas tengok skrin comel:)

    ReplyDelete
  4. lamanya nisah tak keudara :)

    ReplyDelete
  5. Salam Bik Nisah yg mucuk3 tuu..

    hihih..tanjat gegerl tau..tetiba muncul update di bloglist..
    mish u mish u mish u... :)
    berjaya jgk yer.. heheh..cma pernah test jgk..tp tetapla dok cari lappy..besaqqq sikit...
    :)

    ReplyDelete
  6. salam kenal sis...caiyok... comelnya si bulus tu...

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email