Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, August 2, 2013

Kad Raya With Lurve

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
اَهْلاً وَسَهْلاً
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...

Nisah tersedar bahawa Entri Pendek Semalam sepatutnya bertajuk Less Words But More Picture.
hehheeh betoi tak CMA & Deqla ?? hehehe (^_~)

Oleh itu. entri tengahari ni adalah KAd Raya With Lurve .
jadi. Less Words and Last But Not Least Pictures.

haha ambik, ayat lintang pukang. sendiri susun bagi Betoi ye. Pn. Wifey dah tak kisah dah. asalkan niat tersampai nak war-warkan bahawa Pn. Wifey dapat Kad Raya yang di terbangkan dari Sunway Lagoon Education Group, Petaling Jaya. Kau HADO??? muehehehhe.



ahkak dapat duet raye. yeayyyyy. terharu. (^_~) - Cma tahun dpn bagi lagi erk. hehhee


(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> 

okey. entry dah habis. .... Happy Weekend. Menghitung hari dah balik kampung.. ooooo balik kampung........


"Jazakallahu Khaira"
جَزَاكَ اللهُ خَيْر


15 comments:

  1. wahh bestnye dpt kad raya dari cma.. rasa ralat jugak hati ni x smpt pos kad raya utk shbt blogger.. hrp2 ada la kesmptn utk tahun dpn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe deqla.. fB/whatsap/wechat kan ade.. Nisah pon tak sempat lah deAR.. (^_~)

      Delete
  2. kak intan x ada aral tahun depan insya Allah cuba nak antar kad raya kat kawan2..hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat kad raya.:)

    raya tak lama lagi Nisah..selamat hari raya ya Nisah..:)

    ReplyDelete
  4. Salam K.Nisah sayammmm....

    entri semlm terlebih kata takpe,,janji ade.... hihi.. :)

    dah sampai ke..? alhamdulillah.. *ehehe..dah perasan akak gtau kat komen cma b4 ni.. ;*
    alahai.. patut le den tesedak2 tadi.. muahaha... :p

    malu2 miaaww ai.. *dusshhh*

    hihi..mekasih akak..waduh... tak ngape klu tak balas.. cma sukeee bagi kad raye kat org..takut orag je tak suke terima kad raye dri cma.. ehehe.

    alhamdulillah.. tanda ingatan dari hati.. kak nisah suweet like stoberi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. save 22,milk adeal & hot tiket satu! :)

      Delete
    2. nak komen lagi.....
      ai perasan wallpaper tlh berwajah baruuuu...
      wal paper raye ke tewwww... ? :)

      suweeeet!

      Delete
  5. hehehe...bestnyer dapat kad raya :-)

    ReplyDelete
  6. waa.. nisah dapat kad raya.. yana tak dapat sekeping kad pun tahun ni.. huuhu sadis sunguh

    ReplyDelete
  7. kakain tak ada pun dpt kad raya...

    ReplyDelete
  8. thn ni baru dpt merasa pegang kad raya..hehe

    ReplyDelete
  9. Kak M thn ni mmg tak prepare langsung utk kad raya..tak da bajet...hu hu hu..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email