Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, August 28, 2013

Buang Habuk ....

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
اَهْلاً وَسَهْلاً
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...

Ya Allah... lamanya Pn. wifey tak jenguk teratak chenta ni..
menghampiri sebulan,
Pn. wifey tengok bloglist kat tepi ni.. berpinar2 mata.
mana taknya, banyak betul cerita-cerita yang Pn. wifey ketinggalan..
Bulan Syawal menghampiri penghujungnya, ye tak ?

anda bagaimana?
masih banyak lagi undangan Open House yang perlu dikunjungi.
Masih banyak lagi Zakat Raya perlu di keluarkan.
Ye ta k? Pn. Wifey punye duit zakat raya bebudak, dah habis...

hari ni, baru dapat bernafas lega.
untuk minggu ni je lah.
minggu depan Auditor nak datang.
berdebar jugak hati ni nak menghadap dorang kan.

pada yang masih berkunjung teratak ni tanpa jemu,
Pn. Wifey ucapkan jutaan terima kasih.

semoga Pn. Wifey di beri kesempatan untuk mengunjungi teratak kalian.
InsyaAllah ..

(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> 
"You won't always get back exactly what you wanted or expected, 
but when you give what you can 
you almost always receive what you need"



"Jazakallahu Khaira"
جَزَاكَ اللهُ خَيْر


12 comments:

  1. salam nisah..mmg dah berabuk pun..raya sakan ni..lamanya cuti..hehe
    welcome back..
    done klik libresse

    ReplyDelete
  2. salam nisah..open house belum habis..bersambung ngan kenduri kahwin pula..blog pun dah sunyi..=)

    ReplyDelete
  3. Salam K.Nisah sayammm...
    muahaha.. cma mentambah berat badan je lepas raya ni.. huhu..

    semoga segala urusan di permudahkan allah yg maha esa.. ;)

    hihi..xyah terjah entri2 lama2 cma pun takpe kak..
    yg penting akak dtg jerrr.. hihih.. ;)

    ReplyDelete
  4. Lama btl Nisah bercuti...
    tertunggu2 juga N3 dr nisah:)

    ReplyDelete
  5. wahh lama menghilang.. skali terjah blog dah berwajah baru.. cantik.. deqla pun tgh giler2 bls jejak ni.. al-maklum 2 hari mc..huhu.. naik juling dah bijik mata..haha..welcome back dear.. pelan2 kayuh bw tu ye.. ;)

    ReplyDelete
  6. lama menyepi...
    mesti ada cerita meanarik ni kann...

    ReplyDelete
  7. lama menyepi...
    mesti ada cerita meanarik ni kann...

    ReplyDelete
  8. lama tak singgah sini, selamat hari merdeka :)

    ReplyDelete
  9. Akak pun sama dik...bersawang ja my blog..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email