Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, September 6, 2014

SabtuDay is On

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
اَهْلاً وَسَهْلاً
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...

Ada yang windu tak dengan #Jejebons???

hahhahaha #moodPerasan.

actually.. pagi ni. badan rasa lemau nak menaip.
 Jadi Pn. Zaujah. upload aje gambo Jejebons ni.

Ni baru 5 tau. ada lagi 5 hekors.

opsss.. Pn. Zaujah. ada add in 1 Jejebons baru. esok kite publish erk...


Mr. Fluffy - lepas makan. bersandar le die

Miss. Lovely - Lepaking lepas mengedate dengan Dollah

Miss. Queen .  aiyoooo ini budak manyak malas lah mau cuci die punya idongggg..

Mr. Tiger - Nama rare. tapi dalam Hati Ada rerama lah....

Mr. Tuff - budak ni kan. die duduk pon bole tido. tengah makan pon die bole lentok.


(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> 
"Happy Weekend Everibodi"






"Jazakallahu Khaira"
جَزَاكَ اللهُ خَيْر
@nisahidhams


2 comments:

  1. hugssssss lama betul akak menghilang, of coz la winduuuu. windu those jejebons jugak, geram nengok comel comel belaka, ni kalau dapat kat JJ ni, memang tak lepas.

    ReplyDelete
  2. Salam Bik Nisah...
    Meowwwww/.... mish u and the jejebons too...
    hehe..pernah tgk gambaq yg sebelum ni, cara depa duduk sepesen.. :)

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email