Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, June 10, 2011

Cerita pagi hari ini (part 2)



Adooiiiiiii keje kami sangatlah banyak. Sehingga mase untuk makan hanya ade 30 minit saje, sembang dan bergosip hanye ambil mase 10 minit sahaje.. that must submit today, must be done today.. must be must be ,must be.. segalanya must be.. (tu ayat my boss yang mane saye cume Photostat sahaje ye)

Memandangkan hari ni ari jumaat, maka secara rasminya kedai makan kat area langkawi mmg lah tutup.. mereka pakat-pakat bercuti bile tibe hari jumaat. Memandangkan begitu, yg mane pula bos suh berkerja ari ni, jadi secara dan dengan keadaan baiknya bos kami blanja kami makan mcD, alaaaa punye syok nak makan, dan syok sebb mcD free, so nisah terlupe lagi nak tangkap gambar… kalo tak bole la nisah menunjuk2 sket kat korang kan…

Okey mau sambung kerja.. harap2 kul 5.30pm nanti bole balik.

Sekian terima kasih. J

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email