Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, September 24, 2011

hati yang di sakiti part 2

salam sahabat dari cermin hati nisah idham..

ooooo ari ni nisah nak sembang ag pasal ke tidakpuasan hati nisah...

ni terjadi minggu lepas, ari isnin...

pagi2 jer my ms. bos masuk ofis terus marah2 pasal satu dokumen client kami, die kate kami tak ketak kat atas tray die, then die tak tahu pon pasal dokumen2 tu... 

uhhhhhh!!!!! pedih sangat dengar ayat tu, kami siap masuk dlm bilik die kena sound2 lagi.... adoiiii!!!! nampaknye die makin tua, kerana tak ingat apa yg die buat...

yang pasti, nisah masih ingat lagi, time client anta dokumen tu, dokumen tu die bagi kat nisah.. so nisah bukak n tengok... nisah pun xtau nk buat ape gan dokumen tu, so nisah bg kat kakak yg buat sama2 gan nisah kes ni.. kakak tu kate, g letak kat atas tray bos.. so nisah pon letak arr atas tray die sejak dr tu nisah tak tau ape yg terjadi lagi kat dikumen tu, sehingga hari kejadian bos mara2 tu, rupenye lepas nisah letak atas tray tu, boss g bagi kat kakak tu suh simpan.. so kakak tu pon simpan arr.. bile dah sampai hari kejadian tu bos marah bagitau die tak terima dokumen2 tu.. patut ke? die yg suh simpan pastu die yg kate tak terima.. erm.. memang kami bengang dan mara time tu, senang2 jer nk kate kami salah, mentang2 arrr die boss.. tapi nak sejukkan ati kami balik.. kami bgtau kat dlm hati ni.. "okey, bos dah tua.. tu pasal die dah nyanyuk skang"....


Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email