Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Tuesday, September 27, 2011

Salam Sahabat Cermin Hati Nisah Idham..

alhamdulillah, nisah masih berkesempatan untuk memasukkan entry cite nisah ari ni..

pada pukul 2.30pm nanti nisah ada appointment at Messrs. Azizie & Sharifah.. ade interview ari tu.. bile mereka call semalam, nisah teringat pada bulan Mei yang lepas, bulan Mei tersebut nisah ada menghantar resume dan surat permohonan (taip sendiri, yg bkn borang) kepada Firm tersebut, tapi secara nisah tidak sangka, seorang dari staff firm tersebut call nisah.. bgtau nak interview hari ni.. sangat happy, tapi berdebar pon ade, maklumlah nisah dah keluar dari dunia legal firm ni nak dekat setaun setengah dah.. masih ingat lagi tentang beberapa dokumen yg perlu dibuat, tapi terfikir jugak ada ape2 yang berubah ke? dari segi registration.. dokumen.. erm macam2 ag yang nisah fikirkan..

macamana keadaa interview tu nanti, adakah dia suke gan penampilan nisah, adakah bayaran yang di beri setimpal dengan yg sepatutnye.. adekah firm itu seperti firm2 yg penah keje dulu.. Ya Allah bersarang sume persoalan tu.. dan pasti petang ini akan terjawab....

dan perasaan berdebar2 ni sangat ketara dan terasa... macam tak penah interview pulak..

erm.. neway.. semoga semuanya berjalan dengan lancar.. InsyaAllah...



Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email