Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, September 16, 2011

rayeee 2011

Salam sahabat blog cermin hati nisah idham...

hari ini kite telah menghampiri minggu2 terakhir di bulan Syawal tapi kehangatan open house masih ada kat mana2 je..  anda anda semua dah buat open house ke????

dan atas sebab kehangatan raya masih terasa kat sini nisah nak share gan anda semua beberapa photo raya keluarga nisah yg sempat nisah snap n kongssikan bersama gan anda:


my album raye:>>>>

 ini hero-hero bonda.. sumenye menantu yang bukan hantu tau!!!!!!

 ni famili my 2nd sista

 ni bonda dengan adiknye.. auntie meskiah

 ni famili my 1st sista.. but haikal & kazim tu penambah kuota jer tau

 kakak athirah with adik kazim

 loving couple

 we with bonda and her sista

 with my wan but othes call is "nenek"

 my mon in law with her sista in law

 my dad in law

 kids in da house

sweety sweety home

ini lah raya kami.. raya anda bagaimana??? semoga minggu2 raya yang bakal kite lalui akan lebih gembira dan seronok ye.. happy raya day...

2 comments:

  1. Muka nisah ada iras mak mertua nisah.. ;) padan le muka nisah ngan abe pn x lari jauh.. ;)

    ReplyDelete
  2. erm.. alhamdulillah.. time nisah bertunang dulu, time tu br pasan tetamu bgtau.. cume beza sket nisah gelap mak mentua cerah sket hehhehe, kekadang tu kak owg x kate pon nisah ni menantu.. dorang ingat anak beranak.. huhu size bdn pon same...

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email