Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, September 24, 2011

my signature

salam sahabat dari cermin hati nisah idham

pagi semalam, nisah belajar mcamana naj buat watermark kat blog ni.. berjaya melakukannya tapi dah tak tau macamana nak copy paste kat images.. boleh copy dan paste, tapi tak berjaya nk paste n tak mengeluarkan kesan...

pagi ni pulak, nisah belajar buat signature.. hehehhe berjaya nak post kat blog.. walaupun nisah lambat, tak mcm owang laen yg dah bijak wat signature ni.. tapi nisah sangat2 happy coz berjaya buat dengan hasil tangan sendiri,, hehehhe happy happy sangat ni.. congrats to my self~ cermin hati nisah idham tapi rasenye macam condong sangat kan...

anda rasa patutkah nisah kurangkan condongnye? pendapat pendapat please....

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email