Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, October 5, 2011

alhamdulillah ~ related with interbiuuuu entry

salam all sahabat cermin hati nisah idham..

anda sihat.. banyak cerita nak kongsikan bersama anda sume, tapi masih tak berkesempatan nak menaip or mengedit gambar hehehhe penyakit M saye sudah kembali..

neway, 1st nisah nak panjatkan rasa kesyukuran yang teramat sangat kpada rezeki yang telah allah SWT kurniaan kan kepada nisah. Alhamdulillah.. nisah dan pon buat medical check up.. keputusan baik, tiada sebarang masalah...

siang tadi, HR MBF telah call nisah mengatakan bahawa semuanya telah approved, so mereka hanya tunggu tarikh yg nisah akan start join company dorang.. ya Allah gembira hati nisah.. so tanpa berlegah lagi, nisah dah pon menghantar resignation letter to HR current company, memandang syarikat MBF tu perluka staff dalam kadar segera, so nisah pon hanya letak notis 2 minggu, harap current bos bole accept n approve la.. my resignation effective on 20th October, May Allah guide me to the truth way.. InsyaAllah..

u alls.. doakan semuanya baik untuk nisah dan masa depan... semoga rezeki anda tidak mengecewakan anda.. jangan berenti berdoa dan berusaha.. insyaAllah jalan pasti terbuka untuk kita.insyaAllah...

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email