Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, October 7, 2011

jamuan raye + besday party = @ realtimme ofis

salam sahabat cermin hati nisah idham..

jumaat, .. kat kedah cuti.. so dk umah sorang2 so layan cite kartun pepagi ni sambil menaip entry hari ni.. erm nyaman je.. plan nk g billion ari ni,. nak beli bahan2 nak masak spagetti.. erm tekak ni nak makan sangat spagetti.. adoi dari mlm tadi nk mkan.. tapi dah tak sempat tapi ari ni nak jugak masak .. tunggu hasilnya pada entry akn dtg ye kawan-kawan..

ni wajah2 yg celebrate besday party


ni kek coklat.. sedap tau... stoberi die fresh manis & masam.. nyum nyum

dah seminggu jamuan raye cum besday party berlalu, buat di ofis kami.. tapi baru ari ni nisah siap edit photo nk masukkan dalam entry cerminhati nisah idham.. yang sedeynye ni la pary terakhir nisah join mereka. tp xpe.. kami akan buat outdoor party bile kami ade kesempatan kan... insyaAllah.. so guys ni ade beberap photo ygbole nisah share gan korang sume., ni adalah kenangan terindah dlm hidup nisah.. mengenali mereka seolah2 kami dalam sebuah keluarga, bergurau tanpa batasan.. walaupon kadang2 ada yg mengguris perasaan tetapi dapat di hilangkan kerana mereka sekadar ingin jenaka... 

our main menu ~nasi arab~



ni menu makan gan nasi arab
dalca campur, jelatah dan ayam masak merah.. 
nasi impit makan gan rendang ayam.. oooo rendang ayam tu nisah yg buat tau.. 
puding caramel made by kak liza

kiri belakang: jie, yus, ana and kak fiza
depan kiri: its me, kak liza

ni part kek coklat yg nisah makan,, uhhh menyelerakan...


for sume yang terlibat.. thanks for everything..  love it so much..

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email