Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Thursday, October 27, 2011

new fren

Salam sahabat cerminhati nisah idham..

hari ni, merchant service reprensentive (MSR) ~~~ service boy tu.. die baru masuk keje ari ni. so kami dah pon berkenalan. semestinye die seorang lelaki dan sangat peramah. tapi die jarang duk dalam ofis, die mcm runner la jugak, tetapi petang tadi die ade masuk. kami byk sembang (bos kuar lunch hikhikhik) bile bos masuk, die pulak yg kuar. dah mmg tu keje die kan. so far sangat suke sembang gan die. walaupon pelat utara nye sangat pekat, tapi nasib baik nisah masih bole faham. dan itu tidak menamatkan conversation kami. 


hari ni baru start wat keje. tapi hari ni tak banyak sangat. opssss tadi nak anta report kat penang branch, entah tersilap tengk nama, dah salah send. nasib baik bos tak mara. serius next time kena berhati2 nisah. jangan buat salah lagi. 
esok? tak tawu lagi keje apa nak buat. so far sangat selesa keadaan sekarang. Syukran Syukran Syukran...

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email