Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Monday, October 24, 2011

hari terakhir sebagai Realtimme's Staff

Salam sahabat cerminhati nisah idham..

dah seminggu tak jenguk blog ni, erm perasaan ke laut arrr 2-3 menjak ni..
ha tp yg ade cite sedey nak bgtau kat anda seme..

tapi the same time nisah heppi jugak, sudah berjaya keluar dari Realtimme ofis, opsss saya tidak berniat untuk bongkak ye..

okeh dear sume, 20hb. adalah hari terakhir nisah berada di realtimme, but nisah ade sedikit confuse arr, if kite write down words like 'effective on 20th" means hari terakhir kite keje adalah 19hb kan? betoi ke mcm tu.. mengikut pengalama nisah resign mcm tu arrr, tp ntah arr bile kat realtimme ni. nisah masih kena keje on 20th.. hikhikhik entah mana satu betoi pon nisah tak pasti la sangat.. tp kalo kawan2 tawu, tolong komen di bawah ye... kadang2 kite terlepas pandang hal2 cam ni kan.. 

okeh on 20th my boss wat jamuan smpena my resignation. serious i'm so sad.. n not happy, ye arr tak sangka boss nak wat mcm tu kan.. one staff kat situ said to me "hahahha sayang jugak boss kat akak nisah ye" ooo no.. his sound like sarcastic ngeee but i like it!!!!

on 24th October, 2011 bermula langkah pertama nisah di ofis baru. dear all wish me luck, semoga hari esok dan hari mendatang akan berjalan dengan lancar  Insyaallah...

semoga perjalanan anda juga akan di rahmati olehNya juga.. Aminnnn...

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email