Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Monday, September 30, 2013

Nuffnang Poll 1.0 & 2.0

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
اَهْلاً وَسَهْلاً
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...

Merujuk kepada tajuk di atas.
Bersama-sama ini saya memohon agar Pihak Tuan/Puan/Encik/Cik untuk bersama memeriahkan lagi survey (survey dalam bahasa melayunya apa ya?) yang telah di buat oleh Pn. Wifey. Oleh yang demikian, jika Tuan/Puan mempunyai masa yang lapang, dapatlah jika Tuan/Puan menjoinkan diri dalam survey tersebut.

Survey tersebut telah dirasmikan secara sah pada hari ini yang mana, survey ini akan tamat pada 30.09.2013. Untuk makluman pihak Tuan/Puan bahawa entri ini adalah entri melekat sehingga ke tarikh penamatan yang telah disebut.

Sila rujuk kepada POLL 1.0 yang berada di atas kanan anda
dan POLL 2.0 yang berada di bawah kanan anda.



Your prompt attention and action on this matter is highly appreciated. (^_~)

(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> 
"ini bukanlah contest ye sahabat. ni cuma suka-suka sahaja."

"Jazakallahu Khaira"
جَزَاكَ اللهُ خَيْر


21 comments:

  1. -DONE-salam nisah..lme x singgah cni

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemputlah ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  3. Salam kak nisah, done!! Saya budak baruuu huk huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. terima kasih ya yayang...
      uhuk uhuk.. nanti akak sihat akak datang rumah awak ye :)

      Delete
  4. Salam K.nisah sayammmm...
    hewhewhew..kenapa jawapan yg cma nak tak de kat citu??
    hehe,,,tekan mana yg ado jer..
    dah siap buat~

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Cma shayang...
      Cma nak jawapan apa, untuk soalan yang mana?

      cer kabo cer kabo.. nanti akak ADD hehhehe :)

      Delete
  5. dah buat dah, rajin nisah :)

    ReplyDelete
  6. dah buat!! nak upah...heheheeh

    ReplyDelete
  7. hehe...masha pun ada kat blog masha...okeh buat akknyer eh :-)

    ReplyDelete
  8. ok done sis..

    siyes yui jejkbls bdrkan komen kat entry sbb dashboard yui mmg selalu sgt tak keluar..tension mak jemaahh.

    ReplyDelete
  9. cerianya blog dia

    mummy dtg singgah ^^'

    ReplyDelete
  10. Singgah lagi..tapi xda la Poll tu Nisah...

    ReplyDelete
  11. salam nisah syg..Ya Allah mohon maaf ya..kak intan sejak tukar kerja dah x buat apa dah pasal ins..busy gilar...harap nisah x marah ya..:(

    ReplyDelete
  12. salam k.nisah...

    lama rasanya cma tak datang cni..huhu.. miss u a lot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Cma..

      kan.. Miss U a lot dear..
      semoga ada kesmepatan utk akk dtg umah Cma ye..

      Delete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email