Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, January 14, 2012

meoww

tempat tido baru meowww hari ni...
ATAS TANGGA
bercuti-cuti di rumah, tanpa plan nak kemana-mana..
skang ni, semenjak ade meoowww kat umah..
payah nk tinggalkan meoowww , balik keje lambat sket
mesti ingat kat meowww, sebb setiap hari meoww tunggu kami kat dpn pintu umah..
memandangkan meoww setiap hari tunggu kami,
perasaan ni tak sampai ati nk tinggalkan dia lama-lama kat umah
melainkan kami pegi keje..
huhu terpaksalah tnggalkan dia..
tapi kalo la tmpt keje ade sediakan perkhidmatan 
jaga meoww, mesti sy anta jugak, at least waktu lunch bole tgk dia 
hehehe..
meowww tido dgn lena
redup & sejuk

sayang nye kami kat meowww, 
bgn tido cari meoww,
b4 tido pon tgk meoww..
kalo meoww takde kat umah..
mgkn die pegi "poo poo" ke, atau kemana jelah
mesti kami cari dia, sambil panggil meowww..
tiba2 mesti die muncul..
lega je masa tu, nmpk dia....
so nice perasaan mcm ni..
terasa kehidupan kami lebih berisi, dan bertambah tanggungjawab ke atas meowww :)
so nice perasaan ni 
ini la katil meowww, ade bantal ag tauuu

penah sekali kami balik lambat..
meow tak tunggu dpn pintu, die tunggu depan pintu pagar.. 
hahhaha sian die, mummy & daddy balik lmbat :)

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email