Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, February 1, 2013

Intan Berlian Mega Giveaway 2013

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)



Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry Intan Berlian
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii 

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)




(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> mari kite mneramaikan majlis.. hehehehe.. Gud Luck!!

10 comments:

  1. salam kak nisah..
    huahauhua..cma bakal menyusul nnti..
    gud luck ye! :)

    ReplyDelete
  2. Follow dari segmen nie

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    nah...dear jeling atas tu,,,hihi..
    sudi-sudi mai lah sini...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum~~jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  4. deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :) jemput ke blog deno nanti ya? ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Hai.. dah join dah GA ni and already follow this blog :-)
    sudi-sudialah dtg ke blog and follow sekali kalau sudi :-)

    http://ezajaafar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Thanks join.. :-)

    Good luck tau..!!

    *esok datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

    ReplyDelete
  7. done follow.. jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email