Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Monday, February 25, 2013

Jawapan Teka Nama

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

yeahhh kite dah ada pemenang...

eh bile masa pulak Nisah buat Giveaway????
 (mana ade buat. PROPA Je lebih !!)


sebenarnya, tak plan langsung nak buat teka teki ke ape ke..
entah masa menaip tu tiba-tiba terlintas nak bg something kat kawan-kawan yang sudi jengah ke teratak ni. Nisah mempunyai 5 komen setakat entri ini di taip.. Akhirnya, Nisah dah dapat 3 Jawapan terpantas yang tepat. Thanks pada yang sudi nak menjawab. Maaf ye, ada yang silap.. Tidak mengapa. Ada rezeki nanti, Nisah buat lagi teka-teki ye.. hehehhe


dah tengok gambar budak tecik 2 ekor ni ??
maka soalannya adalah..
MANA SATU GOKU & DOTI????

Dan peserta yang menjawab dengan tepat adalah seperti berikut 

<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>


itu lah dia jawapannya. 
Kiri :: GOKU  ||||||| Kanan :: DOTI



(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> adik serta kakak kakak sekalian, sila emailkam alamat surat menyurat anda kepada alamat email Nisah : nisahidham@yahoo.comsegala maklum balas anda sangatlah di hargai. sekian, terima kasih.

18 comments:

  1. tahniah buat mereka...kalau akak..gerenti xtau nak beza sebab nampak sama jer..

    ReplyDelete
  2. salam kak nisah yg comel mcm doti & goku..

    tahniah buat peneka tepat ye..
    cma x sempat nk terjah dek kebizian..

    aaa...geram tgk bulus ni la....mimaaaaaaauuuuuuu
    :D

    ReplyDelete
  3. mimauuuuuu, antie @♥ Cmª shIemª ♥ sebut-sebut nama kamu, kamu tersedak ke tidak ? uhuk uhuk.. tiba-tiba mimauuuu meowing sambil membuat muke ayu di sebelah ummi.. aiyarkk hati ku cair...

    >> Cma shayang.. flight delay ke yang.. xpe, nnti akak buat teka teki utk kembar tak seiras pulak ye hikhikhik...

    ReplyDelete
  4. wah tahniah tahniah... pandai meneka hadiah dapatnya hehe.

    ReplyDelete
  5. aisyeman...cmner kak zu boleh terlepas teka teki nih..

    ReplyDelete
  6. ehh..mcm sama jer kan? hehehe..cmner lah nk bezakan.

    ReplyDelete
  7. hihihi...Menang ye..tak sangka Akak..
    TQ dik..nti akak email alamat akak..
    TQ skali lg..:)

    ReplyDelete
  8. tahniah pada pemenang..

    tak tau pun ada GA mcm ni...huwaaaaaaa....

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk mereka yang menang..

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada yg meneka dengan betul...hehe

    ReplyDelete
  11. ala..tak sempat nak teka la..unik la nama kucing Nisah

    ReplyDelete

  12. hi..saje melawat..best blog nih..sy mintak izin follow yer...kalau sudi follow sy balik silakanlah:-)tq

    www.kucingsenyap.blogpsot.com

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat yg bertuah tu..pandai depa teka...akak gak yg terlepas nak teka..hu hu...

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email