Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, February 3, 2013

ytelife2 - GA-2013

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)
Salam Muhibbah Di tengahari di hari Minggu..
anda sudah makan tengahari ?
Apa menu special anda?
mesti sedap kan....

bila perut kenyang, hati senang jiwa pun riang..
dah senang hati tu, meh ler join GA ni...
 syarat2nya ringkas. senang.

mana lah tahu kot-kot kite-kite ni di antara pemenang yang bertuah tu kan.. meh ler cuba...

KliK banner untuk terus ke Laman Umah empunya GA...


berikut adalah syarat-syaratnya... 
sila semak !! hehehhehhe
>>ayat poyo<<

 Syarat² nyer seperti berikut :)
  1. Wajib jadi FOLLOWER beliau..
  2. DAN LIKE [ https://www.facebook.com/TuppyThingy ] (TakDe FB pon BOLEH join)
  3. Tak Payah wat banner.. (tapi nisah buat jugak hehhe> sori empunya rumah)
  4. Lepas tu tag kat kawan² yang lain..
  5. Jangan lupa tinggal jejak anda kat dalam komen beliau ye...
  6. Due date, 28 Feb 2013 - Khamis.
 Pemenang berdasarkan :-
  1. 6 cabutan bertuah
Makne nye ada 6 hadiah...





(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> Nisah telah di tagged oleh adik cumel shiemacma oleh itu Nisah nak tag.. ramai-ramai... meh ler join.. Kak Izan , Kak M , Sapeeja  dan mereka-merekalah.. ye.. ramai sangat yang nisah nak tag ni, makanya semuanya di jemput hadir bersama ye....

11 comments:

  1. lalalalaa..salam nisah..kak intan datang,..hehehe..wah join ga lagi..good luck nisah!

    ReplyDelete
  2. selamat berjaya kak zu ucapkan pada nisah...

    ReplyDelete
  3. waaa...ada GA... menarik jugak hadiah nye..i like! Gud luck nisah!

    ReplyDelete
  4. saya sudah follow, di tunggu follow baliknya. Terimakasih
    http://siikabsumedang.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. salam kak nisah cute... :)
    muhibbah sungguh.. cma nyekik nasi lemak je tgh hari tadi hihih.. :)

    thanks buat tag cma..muahahaha....

    gud luck tauuuuu.. :)
    mimauuuuuu

    ReplyDelete
  6. Salam kenal...singgah sini ye..;)

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email