Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, June 8, 2013

Cubaan Melarikan Diri

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...















7 comments:

  1. Salam K.nisah Sayang... ^_^
    hehehe.. buat cma gumbira & tenyum2 miawww tgk dak2 bulus...
    Ya Allah.... tak padan dgn deboq, muat die masuk celah lubang tu..
    ehehehe...eiiii rasa nk geget!

    hahaha.. ha... kan dah kantoi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. melawat sebelum turu..done digi menang besar & mencari ramli.

      Delete
  2. memang happy la tgk gambar2 tucing ni..tgk gelagat depa depa ni boleh buat kita tersenyum..satu terapi…kan nisah

    ReplyDelete
  3. amboiii berjaya ye dia meloloskan diri...hikhik.. kucing deqla mcm ni jugak la.. ehh jaring yg sama!! kaler ijau.. haha..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email