Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Monday, June 3, 2013

YUhuuuuuuuu !!!!!!!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...
hurmm nisah nampak spider spider duk merayap-rayap kat wall..
syuhhh syuhhhh ... ni Pn. Wifey dah balik..
2-3 hari yang lepas hilang seketika..
rindu anda semua.
ada urusan yg nak diuruskan, ecehhhh macamlah hebat sangat urusannye ye..

  • hari khamis, makan kenduri kat umah kak M 
  • hari jumaat, siapkan kerja2. (hujung bulan kan, byk report nak direportkan) hehe 
  • malam sabtu, sabtu dan ahad - Langkawi - Kuala Perlis - Alor Star - Air Panas Ulu Legong (Baling) - Queensbay Mall (Penang) - Batu Ferringhi - Georgetown - Kangar - Kuala Perlis - Langkawi 


penat. letih . tired . semua rasa ada. mata pun macam tak berapa nak bukak je. datang kerja pun rasa macam lambat je nak melangkah.. 





(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> atas tu point aje ye.cerita penuh InsyaAllah, nisah update pelahan2nak share2 dengan anda nanti .. 



9 comments:

  1. amboi..jalan sakan kak nisah..semalam hubby ke Gemas tp jammed patah balik ke klang..naseb baek tak ikut..

    ReplyDelete
  2. Macam tulis diary dulu sebagai peingatan. Huraian kemudian ye Nisah..
    Kakak tunggulah cerita menariknya tu:)

    ReplyDelete
  3. assalam NI..cuti2 malaysia rupanya ye..mesto seronok

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Nisah Tomey2..
    Yuuu huuuuuu...
    patutla senyap je... bz ke sana ke mari rupenye..
    yeay! tuan umah dah pulang..
    cpt2!
    cma tunggu story mory akak taww.... :)

    ReplyDelete
  5. sakan berjln eik... lma tak dtg sini

    jemput singgah yer RAHSIA ANAK SIHAT PINTAR

    ReplyDelete
  6. amboiihhh padat betul jadual tu..hahahaa...

    ReplyDelete
  7. rindu kamu juga dik..

    samalah kita jadual padat kemain..sesekali jer dapat menjengah ke sini..tetapi nisah tetap dlm ingatan..

    ReplyDelete
  8. harap2 pagi selasa ni nisah dah kembali ceria dan segar ye...
    wake up dear..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email