Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, June 22, 2013

once upon a time..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...
heheh tajuk je omputih ye, cerita nya bahasa melayu je.
tak mampu nak speakang lelebih (pinjam ayat ShiemaCma) hehhe

dulu lain, sekarang dah lain..
dulu comel, sekarang lagi  comel...










sesekali terasa rindu ketika mereka bayi2 dahulu..

kini, hanya gambar2 menjadi sebahagian tempat melepas rindu...
semoga mereka membesar dengan sihat...

Happy Weekend....


6 comments:

  1. comel..macam2 gaya ada..paling suka tengok mata

    ReplyDelete
  2. memnag best layan kucing msa baby, patu bila dia dah beso, kekadang still manja cam budak2..hehe :D

    ReplyDelete
  3. salam nisah comel..maa ya baru mai singgah..hehehe..comel2nya kucing nisah..huhu

    ReplyDelete
  4. comel2 smuanya nisah.. tomo yg mana satu eh? camne dah jumpa belom?? hrp2 jumpa la..

    ReplyDelete
  5. salam K.Nisah yayang..
    wahh..speakang gituu..mihmihmih..

    dulu comel cute.. sekarang comel hencem ayu & kacak..
    gojesss gitew... dobok!

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email