Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Tuesday, April 17, 2012

Festival Water Langkawi 2012

hari sabtu yang lepas kami bercadang untuk melihat Festival Air..
huhuhu 1st nak tengok sebenarnya.. tak tau lah apa yang ada..
jom kite tinjau2 gambar yang sempat nisah ambil..
here we go!!!!!
jom ke sini~~ Pantai Chenang


yeay yeay dah sampai

sebelum kite terjah pantai, haruslah menempekkan muka dulu ye..
CAKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha meh sini!! sini!! kat sini la Festival ni di jalankan..
ramai orang yang hadir walaupun dah petang


konsert????
hasihhhh ni bukan konsert, ni Pertandingan Karaoke Battle of Rock
YEAY YEAYYYYYY

kan.... masih ramai kan..
ni adalah gerai-gerai yang menjalankan perniagaan

ramai jugak rakyat tempatan ambil bahagian untuk menambahkan pendapatan hujung minggu ni



macam-macam produk tempatan yang dapat di beli kat sini
barang dapur, buah buahan .. kering hingga basah..
makanan ringan pon adooooo


haaaa kambing golek pon ada.. ramai jugak yang beli tapi kami tak beli, kami lalu je hehhee


saye menempek lagi, sebelum balik 



kami pergi dah petang, so aktiviti banyak yang dah habis, sebenarnya tak tahu jadual aktiviti festival ni..
terlepas nak tengok semua aktivitinya... 




(^_^) monolog cermin hati >> mood sedey~~~~





2 comments:

  1. besnye..saya & hubby dh rancang nk pergi tp xpergi2 lagi..insyaAllah smpai jgk nnti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Mila.. InsyaAllah, mesti akn sampai..kalo sampai inform la nisah .. bole jalan2 sama.. (^_^), merapatkan ukhwah..

      Delete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email