Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, April 13, 2012

sudah lama tidak ketemu

ye .. sudah lama tak entry apa2 cerita, sudah lama jugak tidak berblogwalking
ini sume gara-gara kerajinan melampau untuk mencari wajah-wajah baru kat dlm blog ni, 
haishhhhhhh walaupun nampak macam same je kan..
tapi harap2 skin blog kali ni akan kekal la ye nisah..

penat sudah godek2 sana, godek2 sini mencari something yang memuaskan hati..

tapi masalahnya nisah ni pon selalu tak puas hati la..
ada je menda nak tukar,
tukar tu tukar ni, 
menukar-nukar sampai kepala naik ting tong mata naik terkeluar di buatnya..

bila dah siap, berjanji pada hati supaya wajah blog berakhir disini 
tapi tangan ni gatal je, nak cari tutorial itu, tutorial ini..
ada je yang berkenan di hati, berkenan nak adjust tu nak adjust ni..

kalau di lihat-lihat balik, dari awal tahun sampai hari ni
entah bape kali entah nisah tukor wajah kat blog ni
(sesekali terasa cam orang takde pendirian pulak)


(^_^) monolog cermin hati >> berjanji pada hati supaya tak tukar lagi tapiiiii 
InsyaAllah, kalao ade kot2 yang terjumpe yg lagi chumel tu.. berkemungkinan besar la ye.. 
atoiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!




Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email