Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, April 4, 2012

"Segmen Blogwalking & Tambah Followers Oleh Lisa"


yg ini nisah tertarik pulak dengan gambar yang bergerak2 ni..
(tapi ting tong sebab laju jugak la pergerakkannya) hehhe
so memandangkan dah bergerak2 cenggini, terasa nak pulak join sekali..

so kawan-kawan semua, kalau berminat sila hadirkan diri anda ke SINI
tu owner dia punye blog~~ jom ramai-ramai kite memberi support (^_^)
jangan risau, tarik tutup, LAMBAT LAGI!!!




8 comments:

  1. tengs sudi join! lisa terharu. ni list blogger yang join
    http://lisathemell.blogspot.com/p/blogger-yang-join-segmen.html
    happy bw! lisa follow awak. awak dah follow lisa belum? huhuuhhuhu

    ReplyDelete
  2. Lisa Amstrong: okey thanks BW here.. kite pun dah follow awak.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. salam sggah bw sini..jmput sggah blog sy,,sy dtg dri segmen same:)

    ReplyDelete
  4. Pecinta Pink :)
    thanks.. nnti akak dtg ye.. :)

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama::
    http://putryicetha.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ice: thanks dear.. akak pon nak g BW blog awak :)

      Delete
  6. Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patrick Star: thank BW and follow akak.. salam kenal :)

      Delete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email