Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, March 24, 2013

Alahai Nuffnang, Dah kenapa ?

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

perihal si Nuffnang..
beberapa minggu lepas Nisah godek-godek ler akaun Nuffnang.

tetapi entah bagaimana Nisah dapati wang dalam akaun tu dah hilang . HILANG ... 

ke manakah dia menghilang . ?? 

err memang lah duit tu tak berapa nak ada kan. 
'
tapi kalau sudah hilang tidak dapat di kesan . itu musykil juga kan ?

ada sesiapa tahu, bagaimana mahu jejak kembali wang nisah tu ?




(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> bulan lepas dah perasan duit tu hilang . 
tapi ignore je, ingatkan technical problem kan. tapi ni dah masuk 2  bulan ni . musykil jugakkan.....

Anda pernah kena tak situasi ni?

4 comments:

  1. Salam
    sis xpernah pulak terkena mcm tu..sbb dalam acc nuff baru ade bape sen jerk..haha..
    mybe ade teknikal problem ler tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam..
      ye ke, tu lah dah berbulan mcm tu..
      walaupun dlm tu cume ade ringgit2 aje, tetap ku sayang juge hehhe

      Delete
  2. salam kak nisah muchuk masham..

    aaaa....! kak nisah, sila lah anto tiket ke nuffnang dgn kadar segera..
    cma x pernah jadi lg..tp pernah terbaca case yg sama mcm akak.
    so diorg anto ticket. lepas dpt reply dr nuff baru ado..
    eh..seposen dua pun wang tau.. huhuhuh..

    pastu tanye la.. boleh ke blog saya ni dpt cpuv?? :p

    yeahh..cma done click2 yg menari2 kat teratak nieh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cma, anto ticket ni camno ?

      akak tak paham. tak tahu.

      Delete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email