Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, March 29, 2013

Giveaway Segan Silu By KINara KInaTara

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

tersedak pulak masa sibuk buat kerja.
rupanya Kak M sebut-sebut nama Nisah.
Thanks Kak M, jemput Nisah join
sungguh besar hati Nisah nak joinnya.

Jom ramai-ramai kita meriahkan GiveAway ni
semoga Kina akan gembira dengan penyertaan akak yang tak seberapa ni.


segala syarat-syarat penyertaan. sila rujuk terus ke laman Blog Adik Manis 
ni ye . Jom terjah ramai-ramai. Jangan segan Silu ye.

Dear Kina, ini ayat sambungan akak. harap Kina suka (^_~)

Kina meletakkan nama giveaway ini sebagai "GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"
adalah kerana Kina adalah
seorang gadis Muslimah yang comel, sewajibnya gadis Muslimah yang comel akan bertambah comel dengan sikap pemalunya meowww meoowww tu. .............(pening tak dengan statement akak ?) hehehe


Giveaway Kina telah di taja oleh beberapa penaja yang baik hati . seperti :

Afie Qaisarah, 
Baju Muslimah Awanazstyle, 
EyQin AsyiQin, 
Qaseh FarraBlogspot, 
SyieraShiera,
 Heirizalieyana,
YanaMissNick Collection,
De' Wanie Scarf and Shawls,
Ain Al-Khawlani,
Tudung Bawal Trendy (Marsya Scarf),
Sanvirus Owl,
kak deqla,
kak sue-rya,
kak nurul.
mama alya boutique, 
karukordjagaus, 
kak ayu,
tudung 4u,
Aimi Munirah,
Shuhada Shah.


Ramai penaja Kina, semoga penyertaan juga akan meriah selepas ini.

Dengan berbesar hatinya. akak nak Tag :-


Kak Atie Yusof

Buat anda yang di tag, sudilah kiranya join ye (^_~)

pada yang tidak di tag kan . anda juga di alu-alukan.
mai rapat-rapat. jangan segan silu.
Klik bANNER untuk terus ke sana.




(^_~) Monolog Cermin Hati >>>>
tersedar satu perkara.
entah kenapa. alam berblog ini lebih mesra dari
sosial yang lain. seolah-olah yang ada. semuanya datang dari hati yang ikhlas.
semoga Ukhwah ini sentiasa kekal.







11 comments:

  1. WAh ramainya penaja kina...rasa nak join juga.

    komen reply@'What Day...'
    Thanks nisah..KZ suka kata2 tu..sangat mendalam maksudnya.

    ReplyDelete
  2. wah ramai tuu
    semoga berjaya nisah !
    akk nie mood x tahu kemana dahh huhu

    ReplyDelete
  3. salam..thanks sudi join kak..huhuhu:)

    jangan miss senarai perserta nanti ya..

    ReplyDelete
  4. Hehe... AKak kena tag lah..
    InsyaAllah ada masa akak join ya..TQ.
    Good Luck Nisah...:)

    ReplyDelete
  5. salam kak nisah doboq mcm mimauuuuuu.. :p
    ngeh ngeh.. patutla geli2 je tiak cma td.. upenye disebut2 kak nisah..
    hehe..jgn mare..wangi tauuu :p

    terima kasih tag cma.. nnti cma buat..
    *byk tag x buat lg ni..* huhuh..

    gud luck tau :)

    * me too..rasa sama mcm yg akak rase.. *

    ReplyDelete
  6. Skang akak plak tersedak..huk huk huk...best of luck Nisah cayang ^_^v

    ReplyDelete
  7. I was reсommеnded thiѕ ωeb sіte bу my сousin.
    I am not sure whеther thiѕ post is wrіtten by hіm as no one еlse know ѕuch dеtаiled about
    my trouble. Yоu агe wondегful!

    Τhankѕ!

    My wеb blog - Скидки детям авиабилеты

    ReplyDelete
  8. Good poѕt. Ι'm dealing with some of these issues as well..

    Feel free to surf to my blog post авиабилеты в Индию

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email