Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, July 19, 2013

Search Keywords - Stew Ayam

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
اَهْلاً وَسَهْلاً
>> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...

Hari sabtu yang damai. Tadi bersahur apa? 

semoga anda semua sentiasa sihat dan gembira hendaknya .. InsyaAllah ...


kalau hari selasa yang lepas  Nisah kongsikan dengan anda tentang Surah Insyirah, tapi hari ini nak share pulak keywords yang selalu di cari-cari oleh orang-orang kat luar sana dalam Blog kesayangan hamba ini . 

ini dia keywords yang famos amos tu lah sangat kan Resepi Stew Ayam, boleh ke LINK ini ye.


dengan 59 carian. ye, walaupun sikit. namun ia cukup buat Nisah gembira (^_~)

Alhamdulillah, masih di tempat pertana di carian Google "Stew Ayam"



"Jazakallahu Khaira"
جَزَاكَ اللهُ خَيْر


8 comments:

  1. salam jumaat&salam ramadhan # 10 nisah..
    entri resepi menjadi pilihan utama di bln pose ni kan

    ReplyDelete
  2. stew ayam,,,,
    sedak gok tuu
    ramai dok cari

    ReplyDelete
  3. mesti ramai yang nak ikut resepi nie untuk berbuka puasa nisa...

    ReplyDelete
  4. assalam Nisah..acik tak pernah jumpa pulak keyword ni..teringin jugak nak cuba cari

    ReplyDelete
  5. wahh ramai yg cari...popular resepi nisah.. ;)

    ReplyDelete
  6. Salam K.Nisah tomei tomei..
    wah...carian pertama uols...
    alhamdulillah..tahniah2!

    bulan puasa ni cma sendiri sibuk menggoggle resepi.. hehehe.. :p

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email