Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, November 13, 2011

adam harith



bulan 12, 2010 saye hadir perkahwinan beliau, sibuk kehulur ke hilir bertandang ke rumah beliau
hikhkihik dah mcm umah die umah ke dua plak..
ye laaa my best fren kawen
dulu time nisah kawin, die sibuk jugak
bermalam2 tido, tolong tu tolong ni..
bkn stakat nisah yg kawen die bz, 
kakak nisah kawen pon die bz jugak...
thanks dear..
tapi bulan 9,2011 aritu, die dah jadi seorang ibu
merlahirkan anak yang chumel
dengan rase cinta dan kasih sayang
baby tersebut dinamakan ADAM HARITH BIN AHMAD FAIZAL
tak penah lagi tengok baby ni..
tapi ibu die selalu mms gambar adam..

thanks ibu hanim,
nnati ummi nisa balik,
ummi tengok adam n ibu ye...

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email