Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Thursday, November 3, 2011

congrats to my dear fren..

Salam sahabat cerminHati nisah Idham..

a thousand congrats to my dear Asmah Hanim, she is now as a superb mummy. Congrats.. sori dear, lambat nak masukkan entry "wishies" ni.. well my asmah hanim dah pon habis pantang. dia dah jadi a great mom to Adam Harith... so sweet..

for second time i missed to see my dear son lahir.. 1st my dear aqil naim (great mom Salina Sasliza) 2nd son is Adam Harith. really miss them so much.. sangat-sangat nk jumpa mereka.. tapi entah kenapa keadaan sangat tidak memberi peluang untuk nisah bertemu mereka.. see my aqil naim dah semakin membesar, sudah bijak n chumel macam ummi dia hahhaha but tak penah jumpe sekali pon. dunno why laaa... hope sangat if one day i will sepnd time with them for long period time. sangat2 ingin buat macam tu..

for two mommy ~~ may Allah give u happiness in ur life.. enjoy that moment.. :)

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email