Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, November 5, 2011

hurmmm tak best langsung

Salam sahabat semua.. 

tadi nisah tersangatlah xcited nak tengok anugerah skrin.. memang sangat2 tunggu cite ni.. ni kan salah satu majlis berprestij di malaysia. sangat mengharapkan agar majlis semakin seronok. tapi sume tu meleset. nisah punye la nak tengok cite ni, sanggup tangguh waktu kuar nak g makan, tapi bile majlis ni dah start. Ya Allah hampa sangat.. 
1st tengok, gandingan Ally Iskandar gan Rozita Che Wan sangat tidak sesuai. tak lawak langsung. dorang wat lawak dorang sendiri yang ketawa, kami ni sebagai penonton hanya bole jelir lidah jer..

apa dah jadi dengan majlis ni? 

sangat canggih sampai result pon guna iPad, tapi hasilnye? ramai yang terbabas guna iPad ni.. adoiiii prepare la sebarang kemungkinan...

nisah hanya menonton rancangan ni selama 1 jam je, malas nak tengok dah. xde mood. tu tetibe je bagi anugerah kat arwah faizal yusop, tup tup menang plak tahun ni, yg tahun2 lepas dia tercalon nape tak menang? dah orang tu meninggal baru sibuk nak apprecited... buat sakit ati je.

so kesimpulannya, sangat tak suke ANUGERAH SKRIN kali ni. kalau terus macam ni, pakat takde sambutan je la pasni...

gandingan pengacara utama tu, lebih baik serahkan pada yang pakar je...

okey, sume nye negatif *Thumps Down". memandangkan cite tu tak best, nisah decided to makan roti pisang, lagi sedap dan lagi bagus...

roti pisang ni lagi syok tauuu, cicah dengan susu... :)

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email