Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, April 12, 2013

Apa Sudah Jadi.

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

Apa Sudah Jadi ni..
 Template bertukar !!!!

baru kejap tadi, teringat nak tukarkan background Blog.
buka-buka je Edit Template. ini yang keluar..




huhu ada sesiapa tahu macamana nak gunakan template yang gayanya macam ni.??

dah tak pandai nak guna. 

atau boleh tukarkan kembali seperti yang sebelum ini ??

aduhai.... 



(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> 
anda punya Edit Template . macamana? jadi macam ni juga ke atau masih normal macam semalam ??







8 comments:

  1. Nisah tak safe dulu ke template yg lama? Minta maap..tak dapek nak menulung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Save je kak..
      semalam nisah tak buat ape2 pun dengan template tu..
      bari hari ni nak tukar...

      Delete
  2. Alahai, saya pun buta html.... tak dapat nak nolong... huhhu

    ReplyDelete
  3. Akak pun tak pandai sangat la bab2 ni..cer tanya kak Rose cute

    ReplyDelete
  4. Akak jangan kilk edit HTML, klik customize je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cane akak nak edit2 blog akak..
      customize kan x boleh adjust coding..

      huhu akak konpius..

      Delete
  5. alahai kesian dia...bunda pun tak bolih nak nolong...bunda lagi la buta HTML..sabar, tanya2 ngn orang yg pandai tentang ni..

    ReplyDelete
  6. Salam K.nisah mucuk2!!..
    oh..cma ketinggalan zaman.. rupenye ahkak kesayangan jugak mengalami masalah yg sama...
    huhu..tak keruan dibuatnye.. nasib bek ade k.nisah penyelamat.. mihmihmih..

    cma suka tang header.. bekgeround ni mcm kurang sesuai.. muahahaha... jangan mare..... still cantik jgk..
    cuma me mperasan gegerls gitew.. nmpk bekgeround ni mcm old skoll ckit..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email