Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, April 10, 2013

Romantika - DR. Halina Mohd Yunos


Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

ade sesiapa tgk Romantika version Dr. Halina ??

memang nisah nantikan kisah beliau.

selama ni, nisah cume follow Blog beliau aje..
teringin nak tengok Dr. Halina dalam TV with her lovely Bella & Tasha.

sedikit perkara yang nisah teruja nak sharekan bersama anda .
petikan dari ayat "Dr SMS"

apa keistimewaan Dr. Halina ??

  • beliau tidak pernah meninggikan suara.
  • beliau tidak pernah menunjukkan keegoannnya.


>> 2 perkara ini buat Nisah terkedu. terfikir . Dr, Halina. orangnya cantik. berpelajaran.. namun masih merendah diri di hadapan suami. 
terfikir juga, rendahnya diri jika hendak dibandingkan dengan diri nisah.
yang bukan sesiapa. kerjanya kuli-kuli sahaja. belajar takat-takat cukup makan aje.
namun sesekali  terlontar juga suara, terlihat juga keegoannya.

sungguh . terasa malu.








(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> 
Credit Picture From  DR. Halina's bLoG 









4 comments:

  1. Salam nisah sayang..apa khabar? maaf ya kak intan baru datang jengah nisah …apa khabar kucing2 comel nisah? hehe..nisah makan apa hari n? malam n lak plan nak makan apa lak?Kak intan harap dan doa Nisah berada dalam keadaan baik2 saja..In Shaa Allah

    ReplyDelete
  2. Amy tak penah tengok lagi... mlm ni nak tengoklah

    ReplyDelete
  3. Bertuah Dr SMS beristerikan Dr Halina kan Nisah..Cantik, Baik Dan Bijak..

    ReplyDelete
  4. Salam K.Nisah tomey..
    Huhuhu.. cma cukup adore dgn Dr Harlina.. jd silent reader kat blog dia je...
    kagum!

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email