Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, April 24, 2013

Zalora - Shopping Time.

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

okeh. yang ni nak bagitau yang Nisah ada buat permintaan untuk dapatkan Voucher RM50.

sebelum ni, Nisah pernah beli barang kat Zalora.
Nisah beli kasut RM39.90 . 
untuk first time , x berani nak beli yang mahal-mahal. 
takut nanti tak sesuai. duit dah terbang. menyesal pun tak gune. ye tak???


tetapi, Alhamdulillah. kasut yang Nisah beli tu memang puas hati
size pun okey dengan Nisah.

ni kasut yg ahkak beli tu. amik pics kat Zalora. huhu tak molek lah kalau amik yg kat umah tu kan. dah gupe sambal belacan sudah hehehehe

selepas itu, Nisah ada jugak beli high heel. err kali kedua beli tu harganya RM4**.00
kali kedua berani beli mahal sikit.
baru pakai 3x . kasut heel ni hanya dipakai ketika menghadiri Dinner @ BYO Marine Sdn Bhd sahaja.
akak tak pakai kat opis. sebabnya pegi opis ahkak pakai selipar ja...
senang nak melompat-lompat atas tangga.

Kali ni pulak, Nisah nak dapatkan Voucher RM50.00
mana tahu, kot2 boleh beli lagi kasut lagi kan .. hehhe

anda dah ke belum ???





(^_~) Monolog Cermin Hati >>>>
JOm kite membeli di Zalora....






6 comments:

  1. dah,,dah shopping pun guna vaucher rm 50 dari zalora..beli kasut jugak

    ReplyDelete
  2. Cantik nya Kasut... akak juga yg belum pernah shopping di Zalora tu.. huhu..ketinggalan ni...:)

    ReplyDelete
  3. ehehe..melompat lompat kat tangga gitu..eheheh... selamat membeli...

    ReplyDelete
  4. Cantik la kasut tu Nisah...selamat bershopping lagi..

    ReplyDelete
  5. hai kak nisah sayang,,hihihihi

    saye xpenah lagi beli brg kat zalora tu,,nk tggu kak nisah bunje*kedip2 mate

    ReplyDelete
  6. salam kak nisah tomey tomey..
    huhuh..jgn terjebakkan cma dgn shopping on9.. nnti xdpt nk tahan nafsu yg 9 tuuuuu... huhuuuu..
    rm 4++ kak? huuuuu..cma paling mahal beli kasut yg berjaga 120 jer...\mesti akak minat giles kat kasut ni?

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email