Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, April 20, 2013

Happy Sabtuday

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

Semoga Cuti anda bermakna.

santapan mata.
Si Dotti with her Ekor...

Antara cerita yang Nisah ikuti sekarang.
"Sebenarnya Saya Isteri Dia"
kenapa Nisah suke ? sebab ada Tiz Zaqyah..
entah kenapa, sejak Nisah menonton beliau dalam cerita Nur Kasih, 
sejak tu jatuh cinta dengan lakonan beliau. 
di ikuti dengan cerita "Dejavu Di Kinabalu"
Kali ini gandingan Tiz & Izzue Islam
satu gandingan yang menarik. gaya Izzue yang nakal-nakal.
karektor Tiz yang sometime Blur & Nerd.



(^_~) Monolog Cermin Hati >>>>
dah cuti, tapi tak tau nak ke mana..






12 comments:

  1. salam hari Sabtu nisah..:)) semoga ceria dan happy selalu,..ameen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sabtu kak Intan..
      Terima kasih, seoga akak jugak macam tu ye..

      Delete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  3. Salam K.Nisah miauuu miauuu...
    Hihih.. akak saje nk buat cma geram pepagi butee eh nk masuk tgh hari ni kan..hihi... ya ALLAH... sihatnye anak2 akak ni.. gemuk2.. geram2.. syg sungguh akak pada bulus2 ni..
    Hehe.. dotti...dotii..sampai nk terbalik baldi tu dia dok memusing kejar ekor sendirik.. hihih...

    Pssttt..untung la coti.. cma keje.. kerassss dah ni.. huhuh..
    *cma tak meminati tiz.. walaupun dia comel..hehehe.. xtau pesaipa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Cma Kiut miut...
      hehhe bukan setakat nak bg Cma geram
      akak jugak nak bg Cma Jelshhhh miahahhaha

      Alhamdulillah, mereka berbulat-bulat. rezeki mereka dpt menikmati makanan secukupnya :)

      heheh Dotti memnag gupe itu, suker mengejar ekor sendiri..
      kadang2 die mengejar bayang2 die sendiri. perasan lebig die tu..

      Delete
  4. Kak, saya pun suka Tiz ni, dia comel dan tak over acting, sempoi jer cara dia. Citer ni pun saya follow hihihi tonton online jer la. That day ada la tertengok satu drama ni apa tah, sedetik cinta? hampeh.... bosan la citer tu, so bila nampak citer tiz yg jauh lagi best ni, terus melekat tapi nak kena tunggu ada orang upload la baru leh tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedetik lebih... yes, akak setuju dengan awak. memula dulu kan episod pertama akak teruja nak tgk.. tp bile dh masuk episod minggu ke dua dh makin bosan.. jalan ceritanya graftya selari je.. xde turun naik. lame2 tgk pun nak jemu dah..

      Delete
  5. bunda suke juga kalu tengok Tiz yg berlakon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Bunda kan
      lakonannya semua menjadi :)

      Delete
  6. lama tak singgah sini..
    memang best tengok Tiz berlakon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Nisah pun dh jarang BW..
      berkejaran masa .. hehee

      Delete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email