Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Monday, April 15, 2013

Semakan Pemilih - PRU 13

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

Kiri Atas : My Hubby. kami balik bersama, tapi tempat undi berbeza. maka berpisah lah kami nanti.
Kanan Atas : Lokaliti my Bonda. sama tempat dengan Nisah

anda telah menyemak lokaliti anda . Nisah sudah. 
Jika belum, anda boleh klik banner di bawah untuk menyemak. 





(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> Jom Kita mengundi.
undi anda sangat berharga
buat pilihan dengan bijak 








5 comments:

  1. in shaa allah akan balik kg tapi suami isteri berlainan lokasi mengundi..pestime nak mengundi..teruja gak ni

    ReplyDelete
  2. salam kak nisah miauuu miauuu..
    hihi..cma pon nk ngechek.. ternyata lokasi mengundi dgn hubby x sama.. dia kat sek.. cma kt dewan..
    mak cma kat sekolah.. mihmihmh.. jom mengundi! :)

    ReplyDelete
  3. Akak tak dpt mengundi kali ni.sebab permohonan mengundi utk yg berada di luar negara dah ditutup 3april.awal sgt2,dekat2 tarikh tu jgak PM umum tarikh mengundi.Too bad akak tgh travel time tu,tak dpt follow berita dari Msia.

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email