Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, May 12, 2013

Alahai KeyWords..

Dengan Lafaz ..... 
Assalamualaikum WBT. ... >> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . semoga apa yang di lalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...

hari ini, Nisah jalan-jalan kat nuffnang..
nak tengok tabung dah ade berapa.
ALhamdulillah ade peningkatan banyak (huhu banyak bagi Nisah yg tak berapa nak ade )

Dah tengok tabung, tengok pulak keywords.
haaaa ambik keywords yg bikin hatiku geli..
Nisah baca je keywords tu terus Nisah ketawa.
 kenapa ??
meh tengok....

Hits today >> 11/05/2013

haaa yang ni lah Nisah nak ketawa. hambekkkk...

keywords yang Pertama >> Alhamdulillah, ramai yg mahu meningkatkan mutu kehidupan suami isteri.

keywords yg Nisah bulatkan warna merah. (yg ni lah Nisah ketawa tu)
ada ke patut itu yang dicari Blog Nisah yang Comel ni. haishhh tak patut tau..

adik2 sekalian, akak xde entry2 yang berkaitan tu ye.. akak tak pernah buat entry-entry yang bisa akak tanggung beban yg berat. mohon maaf ye dik, kalau nak cari cerita mcm tu. cari kat tempat lain ajalah ya...

Keywords yang warna hijau tu . 
miahahhaha carian macam tu pun hado??
basuh pinggan kat sinki la jemah oii, kalau xde sinki basuh aje kat bilik air. jemah guna jelah sabun pencuci pinggan, takpun sabun serbuk pon boley. gunelah span, xde span kain buruk pun jadi. kan sonang jemahhh kan... 


kesimpulan dari keywords untuk hari ini. Doa untuk suami isteri jugak yang jadi perhatian. Alhamdulillah, ramai di antara kita yang mahu ambil tahu tentang issue ini. Ramai juga yang sedang berusaha untuk lebih baik. Alhamdulillah, semoga apa yang kita usahakan di redhai oleh Allah SWT, berdoalah banyak2, kerana Allah tidak pernah sia-siakan setiap patah perkataan doa dari hamba-hambaNya. InsyaAllah....



(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> hujung minggu yang santai..






8 comments:

  1. Salam nisah..adeh akakaka..kak intan pon ketawa gegar gegar gigi kapak ni ha sebab baca keywords nisah tu..kelaka tau/..ada ka depa cr kat blog nisah yg somel ni..ish ish..anak sapa la tu ha duk kerodek2 cite lagu tu eh...koh koh

    ReplyDelete
  2. hihihi, mmg yg warna merah tu kelakar sgt...
    cara basuh pinggan pun cari kat blog... tu pun mmg kelakar :)
    kalau keyword saya pula, ramai yg cari resepi... tak sangka blog ku dah jadi rujukan resepi even tuannya xde la pandai masak pun.... ekekkeke

    ReplyDelete
  3. ahhaha..gelak2 juga tgk keywords kat blog Nisah ni..aduhai! ada gak org search benda2 tu kan? hihi..ada2 je...

    ReplyDelete
  4. hehehe ada2 saja yg dicari kan.. cara basuh pinggan pun nak cari juga ka..hehe

    ReplyDelete
  5. ada2 jerrrr...apeker? pelik dgn carian skrg ni. tk membina langsung. tp cari 'bagaimana cara basuh pinggan' tu mmg lawak.

    tu pown nk blajar online ke?

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Nisah Gebu Gebas LIke tami..
    Hihih.. sengeh kambing cma baca entri akak ni ..
    bahaya sungguh kakak ipar tukar baju tu..pulak dgn cerita main dgn adik angkat? adoila..
    hehehe.. :p

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email