Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Tuesday, May 21, 2013

Redeem Zalora's Voucher

Dengan Lafaz ..... 
Assalamualaikum WBT. ... >> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...



Dear My Lovely Friends...


This is not my first time I bought goodies from Zalora, however this time is differed slightly. This is because me does not buy with my own money but for surely I have used a voucher amount RM50.00 that gave freely by Zalora Team. (Of Course!!) 

Previously, I do not know about this free voucher, thanks to Kak Izan Mama Mia which is introduce me with her Entry and by following the steps given now I can enjoy shopping for free.


Here is coming.. My Zalora...







RM46.90 - Free Shipping.

penghantaran sangat cepat. Nisah sent Voucher on 17/05/2013 and 18/05/2013 dah dapat di tangan. sangat happy happy go lucky . hehhe



(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> for those yang nak cuba, silalah.berdasarkan permerhatian Nisah, byk juga barang2 yang kurang dari rm50 dapat kite miliki tanpa menggunakan duit tambahan.  tidak semestinya Baju kurung. kasut, blaus, inner, scraft dan banyak lagi







13 comments:

  1. wah! cantik lah Nisah..
    akak belum pernah shopping Zalora lg.. tapi kengkawan opis dah ramai yg membeli..memang service cepat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak kan..
      akak try le beli..
      byk juga pilihan hati tau hehhe

      Delete
  2. salam kak nisah manje..... :)
    wah..dpt free jerr.. hihi..cane nk dptkan voucher free tu kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Cma Shomel..
      free gitu kan, sapo laie nak bori yg percumo??
      hehhehe

      Delete
  3. wah beli baju kurung,..sungguh sopan gitu,..akak lama dah tak pakai bj kurung...huhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh sopan yang ayu2 gitu.. hehhe
      Nisah selalu pakai sebab g keje je kak hehhee

      Delete
  4. wahh.. baju raya la ni kan... cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cadangnya gitu lah Deqla, tp arini dah pakai..
      miahahhahah x jadi baju raya dah ngeh ngeh ngeh..

      Delete
    2. owh.. kalo gitu baju hari2 raya la ni.. hahaha...

      Delete
    3. haishh dh jadi baju kerja la lepas ni..
      miahahhaha..

      next week nisah nak kuar langkawi.
      nak cari baju raya. (harap2 tu confem baju raya ye) hehehe

      Delete
  5. cepat kan.
    ciksu hari tu sbb tersalah saiz..
    ok tak materialya :)

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email