Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, May 25, 2013

Rindu Kan Bertamu

Dengan Lafaz ..... 
Assalamualaikum WBT. ... >> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . 
semoga apa yang dilalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...

rindu kan pasti bertamu, jika sudah lama tidak bertemu . benarkah ??

Entri AUTOPUBLISH. Maaf ya, tiada kunjung balas di buat sementara hari bercuti.


Mista BerukBand sudah tamat perkhidmatannya. Walau sudah berbayar masih juga perlu menanti 28.05.2013 untuk refresh. (grrrrrr..) bersabar jugaklah akak ni ye. InsyaAllah, hari Isnin nisah jalan2 ke teratak kalian ya. Jangan kecil hati ya... sebelum itu, Jaga Diri ya. ke mana di mana sahaja. Panjang Umur kita berjumpa lagi... Dengan Izin Allah (^_~)




(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> tengahari sikit nak ke kedai kereta.
nak intai-intai harga. mahu cari yang berpatutan. 
walaupun kadang2 tiada pilihan


15 comments:

  1. pakai broadband apa nisah..akak guna maxis, setakat ni alhamdulillah tak setruk stremyx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisah pakai Maxis jugak kak..
      cycle date 28hb. jenuh nak nunggunya... hehe

      Delete
  2. Alahai tersekatlah sikit kelancaran ye Nisah. Kena sabar nak tunggu Isnin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kak..
      sabar2.
      loadingnya yg lambat sgt tu..

      Delete
  3. kena sabar tunggu Nisah dtg ke blog akak..hehe..
    akak guna celcom.. pas bayar 30 minit lepas tu akan active semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepatnya..
      nisah bayar awal pun kena tunggu jgk cycle datenya..

      Delete
  4. hihi..normal lah tu

    lmbt kan ..

    ReplyDelete
  5. salam kak nisah nomey2...
    huhuh.. rindu bertamu di teratak NisahIdham <3

    huhu..sabar...sabar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. telah ku lepaskan rindu itu.. (^_~)
      lega... hehe

      Delete
  6. Akak pun bz ja akhir2 ni Nisah..rindu sgt nk berbelog.. Wat entry pun kelam kelibut ja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak,
      nisah tgk akak pun
      kadang2 ada.
      kadang2 xde.. hehe

      Delete
  7. jaa pulak kat umah mmg bukak cc, line tenet dan komputer mmg ada sokmo, taopi masa lak x berapa nk ada utk bw... hrrmmm....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pulak..
      heheh itu lah kite ye..
      hidup ada kurang dan lebihnya :)

      Delete
  8. deqla kat umah pasang unifi.. alhamdulillah ok.. laju..tp mood blogging kat umah plak yg xde nye..hahaha..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email