Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, May 17, 2013

Cherry Berry In THe Air

Dengan Lafaz ..... 
Assalamualaikum WBT. ... >> Alhamdulillah .. kita berjumpa lagi !! (^_~) . semoga apa yang di lalui ketika ini, lebih baik dari semalam.... InsyaAllah ...


weekend lepas  yang damai. Alhamdulillah, kami mengisi last weekend kami dengan membeli barang2 dalam peti ais. Jalan-jalan kat Billion je, jalan dan jalan. Enche Hubby kate, jom beli Perfume. Langkah Pn. Wifey makin laju arah ke kedai Perfume, yuhuuu bunga-bunga cinta hatiku. 


Cherry In The Air . Pn. Wifey punye feberet. bau nya sweet2 buah aje..
Dunhill London . Milik Enche Hubby, pilihan Pn,. Wifey. sebab baunya tak berapa nak garang.
yang ni kami beli dah 3x. sepanjang tahun adalah bau yang sama aje . hehehehhe




ini dia Perfume idaman qalbu, telah sah menjadi hakmilik kekalku. 
Muahhhh enche hubby, sayang anda ketat-ketat dan erat-erat. (6_9)


Terima Kasih daun keladi,

nanti dah habis beli lagi!!!



(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> lepas beli, ENche Hubby kate.
okey ni Hadiah Hari Jadi, so no more heel Vincci, NoMore HBag BUMi, No More wallet BUM. then dengan mata membulatnya (bulatkan mata, kerana matakushepet) Pn. Wifey said : WHAT?? No More ?? Nope. Need someMORE.







10 comments:

  1. Replies
    1. best kak baunya..
      bau sweet2 buah..
      bau nya tak seksi tp baunya lembut je... (^_~)

      Delete
  2. Salam K.Nisah meoww meow...
    hehe..ingatkan ade yg 'cherry berry' hari ni.. rupenye perfume..
    berbunge2lah hati ye dpt miny wangi.. ngeee..~~

    eh, ni kira gift besdai in advanced la ye...hihi...takpe.. bodek je lagi... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Cma Shomel like ME.

      ooohh tiada yang cherry berry kerana makanan.
      ini semua gimiksss semata2 miahahaha

      hati kini berbunga kembang dan kuncup.
      >> err katenya hadiah. tapi sebenarnya setiap kali perfume habis ini jugak yang enche hubby beli, hehehhe hadiah setiap bulan miahahaha

      Delete
  3. byknye typo disitu..
    abaikan..
    cari2 iklan tak kuar pulak.. nnti cma dtg menyemaks lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cMA sHAYANG..
      akak tercari2 di mana TYPO tersebut.
      dengan rendah dirinya, boleh tak kalau Cma bgtau akak dimana typo tersebut (^_~)

      Delete
  4. Replies
    1. yummy yummy.. memang wangiiii sangat tau.. hehehe

      Delete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email