Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Tuesday, March 20, 2012

betapa tak pandainye..

orang kate kalau tak pandai , kena rajin pegi sekolah baru cepat pandai..
tapi saya dah habis sekolah..

err sebenarnya nak bagitahu..
saya dengan ini sangat teringin nak join contest..
tapi xmo la contest for parents, maklumlah saye belum menjadi ibubapa yang sebenarnya..
duk menumpang anak-anak orang jeee
(huwaaaaaaaa, statement belas kasihan) muahahhahha

tetapi, tak pandai & tak tahu nak join..
bila nampak contest sangat teruja nak join, tapi tiba-tiba berhenti pulak
sebab tak tahu nak mula dari mana..

kesiannya jadi orang yang tak pandai..

tetapi, ada mana-mana sifu yang sudi ajari saya???
(sambil mata blink blink minta simpati)
muahahhahahhaha

okey .. serius memang nak belajar & join sekali (^_^)





5 comments:

  1. x ssh pn.
    walopn kami nih dh bersara dari berCGL...
    yg penting ikot arahan... lulussssssssssssss... ;p
    gd luck yer

    ReplyDelete
  2. biasanya sebelum join tu mesti kita baca syarat2 sah contest tu kan, so just follow the syarat2 tu, step by step. tu je.

    ReplyDelete
  3. eB ezrin: skang contest nak cari kat mane?


    ch@: thanks dear.. tu la pasni nak g jenguk2 la sape yg buat contest.. bole la menampal muke kat situ hehehe

    ReplyDelete
  4. carik jerk maner2 blog contest...
    atopn msk kat cni...

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/

    sng nk ikot stepnyer...
    dolo kami geng CGL :)

    ReplyDelete
  5. oo ye ke.. okey2 nnti nisah terjah kat situ ye.. thanks :D

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email