Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Thursday, March 15, 2012

makan free


thanks to my colleagues from Alor Star Branch kerana singgah ke Langkawi Branch


mereka ada kerja kat langkawi ni, alang-alang dah sampai langkawi, mereka singgah ke pejabat nisah sekejap, tak sangka pulak dorang datang bawak buah tangan..
lepas la nak makan kudap kudap petang semalam..
harus beli jugak lah untuk mereka sebelum mereka pulang ke alor Star, bukan lah nak menunjuk, tetapi bila orang dah baik dengan kita, balaslah balik sekadar termampu :)







2 comments:

  1. wahhhh... best nye...

    nisah duk langkawi eh.. lama dah x pi sana.. next time klu akak pi cuti kat langkawi pasti akak roger nisah... hiks... agak2 leh dpt sewa keter murah dak???
    hiks...

    ReplyDelete
  2. ye akak, nak dekat setahun duk sini.. tgk jenis kete kak, kalo MPV time2 cuti sekolah rm180, tp kalo nak murah, dpn umah nisah ada homestay sekali sewa dgn avanza rm320 semalam..

    ha.. nnti dtg roger nisah tau!!

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email