Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, March 14, 2012

BW my frenlist


ermmmmm..... ~~ tu bukan mengeluh, tapi suara kesedaran
muahahahahha sedar lah sangat... :p
secara ikhlasnya.. saya bukanlah seorang yang rajin nak BW kat blog-blog sume blogger..
ber"BW" adalah jarang-jarang saya lakukan, lebih suke melayan blog sendiri (eleehhh macam le blog aku bagus sangat kan!!) , bile orang follow, saye pon sibuk nak jadi follower, tapi tanggungjawab sebagai follower tak sangat di tunaikan.. (dah gupe macam tanggungjawap pada nusa & bangsa jerk)

tetapi, tiada mustahil untuk kite berubah..
saya mulai sedar hidup kejiranan haruslah di pupuk..
(hahahahha of course lah kite berjiran di dalam blog, siap jadi Mamarazi lagi secara tak langsung)
entah bagaimana perubahan ini bermula dan sterusnya ia bertindak.. saya mula mengintai semua blog2 yang saya Follow. terbit sebuah perasaan..
PUAS & GEMBIRA..
setiap pagi, haruslah lakukan BW dulu sebelum memulakan kerja sebagai Branch Coordinator ini!!

*Rutin harian kini bertambah ~ BW blog kome kome semua (^_^)

blog yang sempat di terjah pagi ni :-





kakak-kakak, adik-adik, mintak maaf ye, pinjam korang punye header untuk tampal di sini..
this is your copyright, ia tidak akan di cetak rompak!!
peaceee!!!!!!!

Blog yang lain, bakal di terjah sebentar sahaja lagi..
harus siapkan kerja yang tergendala selama 1/2 jam ni ngeeeeeeee






2 comments:

  1. Akak bg tips erk..
    Kalau nisah nak ramai kwn dlm dunia Blog ni..
    Rajin2 ler BW..
    Pastu tgglkan komen @ jejak..
    Insya'allah diaorg akn dtg blk jenguk nisah..
    Dr situlah ukhwah perpaduan kita bermula dialamaya..
    Jgn risau, diorang baik2 belaka..
    Tambah blog2 yg nisah jenguk kat atas tu..;)

    ReplyDelete
  2. hikhik betoi akak,
    nisah setuju, sangat-sangat setuju, sentiasalah menghulur, maka huluran kita pasti bersambut hehhe.. thanks akak.. sudi kogsi tips, luv u so much muah muah muah

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email