Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, March 4, 2012

meoww punye video



cak!!! happy weekend semua..

subuh tadi ummi sempat merakam video meoww, alaaa bukan video yang menarik sangat..
sangat susah nak dengar suara meooww .. hanya waktu tertentu sahaja die akan mengeewoowww,  waktu Meooww tengah lapar & waktu die melompat naik atas katil sebab nak gerak ummi supaya belai2 dia, setiap hari .. sekurangnya 3x ummi akan terjaga, dengar suara die.. bile die lompat sebelah ummi, ummi akan belai2 die sampai die baring.. 5 minit lepas tu, die akan turun bawah, tido kat bawah je.. selebih masanya, die diam jer.. tak dgr langsung suara die..
peluang pagi td dengar suara die, ummi pon rakam la.. 
saje suka-suka nak rakam :)



sorry dear, ummi try upload terus ke blog, tapi tak berjaya pulak!! so ummi kena la upload ke youTube dulu, then baru la dapat upload kat bloG. apepon.. ini lah my real Meooww (^_^)



Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email