Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, March 14, 2012

orang baru ~ Ayisy Qusyairi (Hidup / nisbah @ hujan)


Alhamdulillah, adik ipar saya Marliana Binti Hj Khamis telah selamat melahirkan Baby Boy pada 10/02/2012 (walaupun cerita ini sudah terlambat, tapi haruslah dijadikan entry jugak!!) .. beliau telah pun menghampiri waktu penghujung berpantang.. kenapa entry ni lambat masuk|?
sebab sebelum-sebelum ini kami tidak dapat merakam wajah Ayisy, gambar beliau baru di Bluetooth, selesai bluetooth barulah dapat edit dan seterusnya di masukkan ke dalam entry ini..

inilah Ayisy Qusyairi





Ayisy dengan kakak Atul

Ayisy dengan MakBusu


tadaaaaa... ini lah kakak ayisy

mata kakak selalu kuyu

sebuah keluarga:-
Ayah : Awaludin Bin Bahron
Ibu : Marliana Binti Hj Khamis
Kakak : Mariatul Qibtiyyah Binti Awaludin
Adik : Ayisy Qusyairi Bin Awaludin

Note: harap maaf, wajah ibu Ayisy tidak dapat di masukkan di sini, sewaktu gambar ini di ambil, beliau tidak bertudung oleh yang demikian gambar ibu Ayisy hanya di simpan sebagai tatapan peribadi.......
muahahahahha.. poyo je kan ayat di atas???

<>
< >
< >
< >
< >
< >
< >
< >
< >
< >
< >
< >
< >
Isyraq Ummar > Fajar Yang Memakmurkan
Raudhah Zahra  > Taman Bunga
 ngeeeeee yang ni, orangnye belum wujud lagi.. otw yeeee






2 comments:

  1. TAHNIAH.. comelnya bb..
    nama qusyairi tue sama ngan nama abg nureen mohd qusyairi :)

    ReplyDelete
  2. thanks nureen, sekarang ni ramai jugak org letak nama Qusyairi ni, sedap bunyinye..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email