Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Thursday, March 1, 2012

adakah meooww??? ~ part 2





meoww baru bangun tito

kat sini dah cerita tentang ini adakah meooww , tapi kat entry ni nak sambung sket je, setibanya my hubby balik dari outstation, soalan yang saye ajukan adalah..
"abang, saya rasa meoww tu preggy la"
my hubby jawab, "kenapa cakap macam tu, ada tanda-tanda ke?", me said "tanda-tanda tu tak de lah.. tapi perut meooww membulat je" so my hubby pon dengan gaya selambanya menjawab.. "meowww..., perut die memang gemok pon sejak kite jaga die.."
me??errrr terdiam tanpa kata-kata....

maknanya? tak merasa la kami bercucu.. huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


apakah tanda pembolatan perot meooww  ini?




2 comments:

  1. hehehe.. nisah suke kucen, ni kucen pertama nisah bela selepas 5 tahun kawen (gara-gara husband x bg bela kucen coz kucen lama suke "membuang" atas katil) hehehe

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email