Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, March 21, 2012

bicara manis (erkkk mood jiwang)

orang kate, lagu kadang-kadang dapat mencerminkan perasaan
hati kita yang tak mampu di luah..

oleh kerana itu, hari ini.. nisah mahu dendangkan kepada anda semua lagu ini..

dengarkanlah.......................


muahahhahah dah dengor..??
mood masih ke laut, tgh sibuk nak cari eroplen, nak g gapai awan ...

nak ikot tak???





6 comments:

  1. alaaa... x leh dgr la sbb kat opis kena block.. huuuu
    nisah, member nureen eb kata mcm kenal nisah, katanya nisah kwn kpd adik dia el..
    blog eb : http://mamaaerish.blogspot.com
    blog el : http://elliasensei.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  2. kena block? err block ape tu..

    hehehe dunia ni memg kecik, pi mai pi mai tang tu gak! tak sangka eB tu kakak Ellia, sebb kami dulu jarang bertegur sape.. hikhikhik mmg die satu sekolah gan kakak nisah (TCS).. serius sgt tak sangka bole terjumpe kat blog ni..

    rase bersyukur sgt.. (^_^)

    thanks, nanti nisah g melawat & folow mereka ye..

    ReplyDelete
  3. block tuh kena band... kami pn samer. x leh tgk....
    kan dh akter... el pn kater, knl sbb satu skolah... eB knl nizah sbb satu klas x silap... tapi x rapat :)

    ReplyDelete
  4. oo then band tu band utk utube ke? internet ke? fb ke? hehhe sebb yg nisah penah kena band internet.. tak boleh bukak internet langsung...

    hikhikhik kurang ilmu pengetahuan tntang band band ni...

    ReplyDelete
  5. Uishhhhhh!!
    Jejak kasih ni..
    Hik3!!!
    Yg jauh dkt2 kan..
    Yg dkt rapat2 kan..
    Yg rapas mesra2 kan..
    Barulah kukuh ikatan ukhwah perpaduan..
    Ewahhhhhh!!
    Berpantuh lak.. ;p
    Neway!! Nisah, bilalah dpt jumpa mu lg dik oiiii..
    Rindu nih.. ;)

    ReplyDelete
  6. kak ina, mmg jejak kasih ni... setelah bertahun2 tak berjumpa.. disini jugak terjumpanye..
    kalau dah jodoh, tak kemana hikhikhik..

    akak, berjuta rindu dalam jiwa ni, ingin bertemu bertentang mata denganmu, namun apakan daya, takdir telah menentukan .. pertemuan kite pasti ada, namun hanya masa kan tentukan segalanya..

    hahahhaha

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email