Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, February 18, 2012

hari sabtu datang lagi

semuaaaaa... hari sabtu datang lagi.. yeay yeahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! 
bila weekend tiba, ramai yang dah plan awal-awal pelbagai rancangan, ada yang dah rancang dari minggu lepas lagi, mungkin ada jugak yang baru plan semalam, dan ada jugak yang jenis last minute, bukak je mata tadi terus terkeluar idea nak pegi jalan-jalan kan.. so ternyata kita terlalu banyak ragamnya ..
jika tanya nisah, kemana weekend ni? jawapan nisah sangat lah simple. DUK RUMAH JERRR.
memanag tak plan ke mana-mana pon, yang plan cume menu masakan hari ini.. ngeh ngeh ngehhh MAKAN je kejenye ye? hahaa nak buat macamana? dah itu je salah satu perkara yang wajib untuk lakukannya setiap hari kan.. kemana pun destinasi anda, fromdeepofmyheart mendoakan dan mengharapkan anda semua akan sampai dengan selamatnya, dan akan bergembira dengan riang rianya bersama insan-insan yang di sayangi..
dan pastinya, hari isnin mesti ramai yang update entry stori mori about ur past weekend kan (^_^), so sebagai blogger yang tak berapa nak tegar ni kan, fromdeepofmyheart  hanya tunggu nak baca semua entry-entry u alls ye..
Happy Weekend Semua..


2 comments:

  1. Selamat berhujung minggu dik..
    Masak apa tu musti sodap!!! :D

    ReplyDelete
  2. selamat hujung minggu akak
    memang sodap hingga menjilat jari
    hahhaha nasi goreng je, bfaxt merangkap lunch :D

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email