Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Saturday, February 11, 2012

hehehe baru belajar masukkan LINK

satu hari nisah mengadap blog ni..
godek godek my miss blog
dari kering ke berpeluh and kembali kering 
hahha bunyinye sgt teruk kan???

ape la yang nisah godel godek blog ni?
mesti korang tengok sama je kan??
sebenarnya xde ape sangat yang nisah buat..
cuma hari ni nisah belajar nak masukkan link post nisah kat setiap dalam PAGES
berpeluh-peuh nak buatnye
satu persatu, copy paste copy paste 
tu la yang nisah buat setengah hari ni..

memandangkan nisah ni jenis gatal tangan
ubah tu ubah ni, mengikut suka hati
memandangkan begitu, hari ni terhasillah link2 dalam pages2 tu
masih menggunakan pages lama, title lama, inti lama 
cuma bertukar wajah sket je..
semoga korang semua tak jemu melihat dan mengklik di setiap PAGES tersebut..

selamat menjenguk (^_^)

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

No comments:

Post a Comment

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email