Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, February 19, 2012

~~terima kasih~~

terima kasih my dear lovely sis salina sasliza kerana telah menegur saiz font blog saye, secara jujurnya nisah pun sependapat dengan dengan kak Lina jugak, tetapi saje buat ignore sebab ingatkan saya sorang je yang fikir kecik, tapi bila dah ada teguran maknanya hal itu memang benar la kan, oleh itu nisah dah tukar size font blog ni, adakah ia sesuai? sila komen jika ya atau tidak.. komen & pendapat anda sangat-sangat di alu-alukan...
(^_^) happy blogging all...


2 comments:

  1. Saaaaaangaaattttt sesuai dik..
    Puas nak baca..
    Hik3!!!!!!!
    Terima kasih jgk sbb sudi mendengar teguran akak.. ;)

    ReplyDelete
  2. hikhikhik, nisah pun akak, sebijik2 nak membacanye, tak payah bersusah payah nak memBUNTALkan mata nengoknya hahhaha

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email